Ти зрозум ш це

Наразі нікому немає діла,
Чому на спині вирастають крила;
І плачуть-плачуть Небеса,
Відчайдушно кличуть голоса....

І ти, майже, як у полоні,
Стискаєш спогади у долоні;
Які вдихають в тебе життя,
І час від часу вводять в забуття.

Не чекай, що доля усміхнеться,
Все з ніг на голову - перевернеться;
І все пройде, як сон пройде,
Радість знов до тебе прийде.

Вже ніколи не буде, як раніше,
Ти зрозумієш це, але пізніше.

~~*~~
02.06.2022 г.


Рецензии