Хай Марс!

Де Сокіл злітає над дикіїм полем
Там Сонце Героїв щоранку встає!
Тремтіть і палайте до самого моря...
Так думає Сокіл-боєць.
Посунули орди... А нині - замріть!
Те Сонце без затишку кинеться гріть...
І променем цвіль побиває нівроку
Тих зомбі посунувших гниль...
Тож ви без запрошень поперли в дорогу?
Хай Марс доганяє, докучливий джміль...
Тож паніка нині - емоція вірна!
На хвилях істерики кляті горять.
Претензій кремлівських вага неспівмірна!
Прямуйте "маршрутом" свого корабля.
31 Травня 2022 Року
 Himars (High-Mobility Artillery Rocket System) є сучасним багатофункціональним комплексом на колісному шасі.


Рецензии