До 1 червня

Рими мироточать,
Обрій осяйний,
Ніч кидає в розпач
Голос твій сумний.

У новітнім небі -
Золоті слова,
Хаосу не треба,
Доля ще жива.

Серед всіх околиць,
Крізь усі світи
Серця випадковість
Дітям присвяти.


Рецензии