Xayot davom etar Qiziqarli suratlar she riy izoxla
«MUАMMO…»
«Qurshab yerni ulkan dinozavrlar,
Muammoga to;lgan o;sha davrlar.
…Ulkan «xoy-xavaslar» — qurshagan bugun,
O;sha «xoy-xavaslar» — muammo bu kun!…»…………….
Свидетельство о публикации №122060106011