Молитва

               
  Молитва священномученику Харлампию об исцелении.               
               
  О причудный священномученик Харлампия, страстотерпце непреодоленный,
  священниче Божий, о всем мире ходатайствуй!
  Призри на моление нас почитающих святую память твою.               
  Испроси нам у Господа Бога прощение грехов наших, да не до конца
  прогневается на нас Господь: согрешивших  и недостойных явления на себе
  милосердия Божия.

  Моли о нас Господа Бога, да ниспошлёт мир на грады и веси наша, да избавит
  нас от нашествия иноплеменников, междоусобные брани и всяких раздоров и
  нестроений!

  Утверди, священномученик, веру и благочестие во всех чадах православные
  христианские церкви, и да избавит нас Господь Бог от ересей, расколов и
  всякого суеверия.

  О милосердный мученик!

  Молись за нас ко Господу, да сохранит нас от глада и всяких болезней, и да
  подаст нам изобилие плодов земных, скотов умножение на потребу человеком и
  вся нам полезная:

  наипаче же да сподобимся, молитвами твоими, небесного царствия Христа Бога
  нашего, Ему же честь
  и поклонение подобает, со безначальным его Отцом и Пресвятым Духом, ныне и
  присно, и во веки веков. Аминь.               
               
                     01 06 22 Галина.


Рецензии