у мене серце а у серцi бiль
Є у Сонця небо, є і океан,
щоби мандрувати
де було вітрам.
Є у моря човен, а у нього кіль,
щоби за вітрами
плавати мерщій.
Є на Сонці плями, а в крамниці - крам,
щоби продавати
душу лихварям.
Є на світі серце, а у серці біль,
щоби співчувати
горю звідусіль.
Свидетельство о публикации №122060103663