Из Древних Сказов Слышал Я Как Вызывать Грозу...
Кто бьет в барабаны иль ладит танец, сокрушая небеса.
Раскатом, молнией, гроза вернет всезнание обратно,
И затанцует пламя, и засверкает облако в Его глазах.
FROM ANCIENT TIMES I HEARD HOW CALL A THUNDERSTORM...
BY ANDREY RUSSIAN
From ancient tales I heard how call a thunderstorm:
Who beats the drums or tunes the dances, crushing heavens.
By roll and lightning, a thunderstorm ii' return omniscience back,
And flame will dance, and cloud ii' sparkle in His eyes.
Свидетельство о публикации №122053106951