Рятуйсь!
Поступ вітру іде неухильно
Де вітрило і парус пробитий...
Ніс тирчить корабля.
З криком чайка, немов - немовля.
Десь на березі чаша та скіпетр
Із пісків ледь блищать.
Обезлюдів на час жвавий Кіпр
Після наступу турків, лещат
Їх флотилії лисих чортів
"За Аллаха" насильників, вбивць
Всіх сортів...
Начувалися боки бортів
Зойків, скиглень діток і моління
Матусь. Серед хвиль, той, хто може
Рятуйсь!
28 Травня 2022 Року
Свидетельство о публикации №122053006132