***

Кай ту мило,кай камлы,
Мэ камам тут чаюри
Мэ пал тутэ думинава
Дро якха тырэ дыкхава
Мэ екха тут рикирава,
Рикирава пал васта.

Кай ту мило,кай камлы,
Ту джинэс мри чаюри
Со камама мэ екха,
Со рикирава пал васта,
Со мэ екха на одмэкава,
Со мэ пал тутэ думинава,
А ту бэшэс-ничи кэрэс,
Ту пал мандэ думинэс.


Рецензии