за мотивами 90-го
всього за крок до світанкових врат,
облиш мене, невинного злочинця,
але не стань останньої із втрат,
останнєй краплей нинішнього суму
не стань, як після зливи суховій.
В оточенні задушливого тлуму
не зволікай самотності моїй.
Благаю так, якзаймані сміливці,
яким біда затиснула плече:
облиш із першим полум;ям зірниці,
коли плекає, більше, ніж пече,
і стане лихо вічного Ереба
лише відлунням небуття без тебе.
Свидетельство о публикации №122052905389