No needs

  Sometimes i see
 the Love
 
 which cannot be
explained
    did

 As Jesus taught
my hairs
  under Sun

 Und feel i
full relax                . .   .

 Und -  стадо
Лоррис Фабиан

 Who's гонит
курт - до Уругваю


  - Через Ла-Плату
   что-ли

          ,  в
               Серенгетти ?

 - I shy
 - Пора бы


Рецензии