Triangle Sun - When the Rain Comes Falling Down -

Если вдруг вернётся дождь,               
Я рядом буду,
Чтобы тебе,
Здесь было хорошо.


Если вдруг вернётся дождь,
И в сновиденьях,
Я вновь отдам,
Тебе свою любовь.


Если вдруг вернётся дождь,
Ты уснёшь сладко,
Обниму,
Как милое дитя.

Если вдруг вернётся дождь,
Промурлычу,
Я тихо на ушко,
Чтоб не нарушить сон,
Если вдруг вернётся дождь....

When the rain comes falling down
I’ll be around you, right by your side
To make you feel so good

When the rain comes falling down
Even in your dreams
I’ll be there, to give you all my love

When the rain comes falling down
You’ll be sleeping, in my arms
Like a precious child

When the rain comes falling down
I’ll be singing the sweetest lullaby
That you’ve ever heard


Рецензии