зелена вуда 2

...та
нікому не потрібні
новонароджені яблука
їх можна збити
одним ударом палиці
і нікому за це нічого не буде -
чим зможе віддячити поранена гілка
що сама тремтить від рани
гамуючи біль
вона ще не знає
не усвідомлює
що дитинча вже мертве
нікому не потрібне
от якби воно виросло
дозріло
тоді можна його зірвати
кинути в м.ясорубку
або соковижималку
вичавити з нього
весь смачний цілющий сік
а залишки викинути на землю
як добриво
ото діло

а так...

а гілка всохне
і згодиться на паливо

он їх яблунь
іще стільки
тим паче чужих


Рецензии