Тагын алданылсын...

Мэхэббэттэ бик куп алданылды,
Тагын алданылсын: мин эзер.
Алданылсын, тик яшьлегем кайтсын:
Э калганы барыбер хэзер.

Козге карбыз кебек татлы була,
Мэхэббэттэ алданулары,
Алдансан, да тергезэсен, барын ,
Истэлеге кала нибары.

Истэ  сою тулы зур касэдэн
Йотлыгыплар сулар эчкэнем...
Кем сон, татымаган алдангачтын
Акыл кереп, терелу тэмен?

Алданулар - тормыш дэреслэре,
Тагын алданылсын: мин эзер.
Э менэ тик тиле яшьлек уткэн,
Телэсэм дэ алданмыйм  хэзер!

28 май, 2022 ел


Рецензии
Шулай инде, Римма. Яшьлек уткэн, сагындыртып искэ алырга калган. Рэхмэт тормышыбызга шул кайнар хислэр очен.

Альфира Зайнутдинова   31.05.2022 15:57     Заявить о нарушении