За МИР

Зло таки просочилось в місто
Місто, якого нема в живих
Відбулося не просто вбивство
Це не просто удар під дих

Зло своїми брудними ногами
Топчить зараз землю мою
Зло не може зватись братами
Зло повинно горіти в аду

Мене нудить, коли уявляю
Так огидно мені на душі
Що те зло моїм містом гуляє
Що те зло все довкола трощить

В мене навіть не має слова
Щоб назвати це страшне зло
Я так хочу до рідного дому
Я так хочу, щоб зло пішло


Рецензии