Харкiв - Варшава

 Варшавське небо пише вірші Україні.
 Варшава серцем відчуває, що свої.
 Душа так лине до обіймів Батьківщини. 
 Весняні місяці у Польщі - ми живі.

 Так відчувається туга за рідним домом.
 Мій Харків хочеться побачити скоріш.
 В Варшаві інше все і схожа дуже мова,
 А в ріднім Харкові живеш, немов летиш.

 Варшавське сонце гріє біженців з країни.
 Тут українською співають звідусіль.
 В притулку польському зібралися родини,
 Але знов спогади про Харків, що живий.

 Так ненароком споглядаєш днів світлини,
 Бо Харків точно відчувається в крові.
 Варшава - добра, але Харків люблю сильно.
 Це краще місто на великій всій Землі.

 27. 05. 2022.


Рецензии