Дае ныфсаен ратт ды ном- фынтае...
Дае ныфсаен ратт ды ном- фынтае.
Маенгдзинад та схон аецаег.
Ма дае уырнаент аеппаелдтытае,
Аермаестдаер дае мае уарзт уырнаед.
Уырна дае хъуамае ахаем уарзт.
Мае бакаст ницы бамбаехсдзаен.
Нае даен аез демае цурондзаст,
Аегаер тынг дае заеды хуызаен.
Свидетельство о публикации №122052704852