День жахiв

 Нема чим дихати. Смертельний біль стискає.
 Артобстріл снайперськи влучає в мить життів.
 Дитина з батьком вкрай миттєво помирають.
 Ніхто не знав, що день травневий - день жахів.

 Горить душа. Арома Кава у пожежі.
 Лежать в крові малюк із татом на землі.
 До орків клятих дика ненависть безмежна.
 Загиблих небо і поранених роки.

 Метро закрите і нема куди вже бігти.
 І "23 серпня" плаче, як Солдат.
 Вони кудись ішли, три місяці проживши.
 А потім все: в очах безодня, безліч втрат.

 У чоловіка кров на шиї та обличчі.
 Він дивом вижив, не пішов у засвіти.
 Війна триває. Знову пам'ять, знову свічі.
 Втрачає Харків своїх доньок і синів.

 27. 05. 2022.


Рецензии