Смак для собак

Доводить гімн УПА
До грат або стовпа!
Бандерівські  собаки
Вже знають смак гіляки.

На славній Україні -
Не прірва для сміття!
Де радісно калині,
Нацистам – не життя!

Фото из интернета


Рецензии