Deltaplanda Qiziqarli suratlar she riy izoxlar bil

#qiziqarli_suratlar_she;riy_izoxlar_bilan   #Интересные_изображения  ,  #;изи;арли_суратлар  ,  #qiziqarli_suratlar ,   #interesting_images


«BU OLАM…»
— «Kanday go;zal, bu olam — bir kara!
(Ko;zoynak bo;lmasa gar, oq-qora).
Shu sababdan, o;xshamang Keshaga,
Ishonmang — siz rangli shishaga!».
………


Рецензии