Тепло первой встречи
верлибр
Этот вечер совсем не на Монмартре
И не на берегу Сены ну и пусть
Но те же звёзды смотрят свидетелями
И кот подойдя к нам ласково промурлыкал
Что-то глядя двумя горящими глазами
В конце концов кто нам нужен сейчас
Мирно прозвенел трамвай на повороте
Сильно пахнула сирень рядом со скамейкой
А из далекого далёка прилетело воспоминание
Нашей первой встречи под другими небесами
Шестидесятых в танце на блестящем паркете
Исторического для нас зала во встречных взглядах
Нашедшихся двух душ на перекрестии судеб
Минуты помчались так быстро а хотелось их удлинить
Уличные фонари перебегали дорогу
Периодически погружая в фиолетовый мрак
Фантазий рисующий твой желанный профиль
Как всё таки интересно нас ведут включая сердца
К той искре момента возгорания чувств
Спасибо же Господи за счастливый перекрёсток
И хоть сегодняшний вечер мы не на Монмартре
И не на берегу Сены но какое это имеет значение
Если нам хорошо вместе и мы даже без слов
Чувствуем и понимаем друг друга
И это не Любовь тает это мы таем друг в друге
Поддерживая таким образом тепло первой встречи
Идя неспешно по дороге нашей жизни
Вдвоём спасибо Небесам
23.05.22г.
Тепло першої зустрічі
верлібр
Цей вечір зовсім не на Монмартрі
І не на березі Сени ну то й що
Але ті ж зірки дивляться свідками
І кіт підійшовши до нас ласкаво промурликав
Щось дивлячись двома палаючими очима
Зрештою хто нам потрібен зараз
Мирно продзвенів трамвай на повороті
Сильно пахнув бузок поруч з лавкою
А з далекого далека прилетів спогад
Нашої першої зустрічі під іншими небесами
Шістдесятих у танці на блискучому паркеті
Історичного для нас залу в зустрічних поглядах
Де й знайшлися двоє душ на перехресті доль
Хвилини помчали так швидко а хотілося їх подовжити
Вуличні ліхтарі перебігали дорогу
Періодично занурюючи в фіолетовий морок
Фантазії що малювала твій бажаний профіль
Як все таки цікаво нас ведуть включаючи серця
До тієї іскри моменту загоряння почуттів
Спасибі ж Господи за щасливе перехрестя
І хоч сьогоднішній вечір ми не на Монмартрі
І не на березі Сени але яке це має значення
Якщо нам добре разом і ми навіть без слів
Відчуваємо і розуміємо один одного
І це не любов тане це ми танемо один в одному
Підтримуючи таким чином тепло першої зустрічі
Йдучи неспішно по дорозі нашого життя
Удвох спасибі Небесам
23.05.22 р.
Свидетельство о публикации №122052302669