Finished with US-Slave-s

   to mine-humble opinion
 in the all Universe there was not
 a one as musician as like the Van Gelis
 me gazert all of His disks in SPORE
 ninetieth - " Ev u ever replicated  a human being by Mistake - ?
 - It was occasionally - as u said by mistake
 -  Точно -  ?

 - А чё тут такого - Товарищ  , в ГПУ-вырядился погонах -  ЧМУрЬЕЗниk
да попшикался духами from fucking-niggers "parfume" из - перехода
 Я - не только  :
   отчёт какой - тебе-чмур надо -то
   remember - отсчёт - Отсчёт ! - б-ля-буду   - за buttons red-colored
  sat Niggers - !


Рецензии