Душа Укра ни

На вишиванках-маки і калина,
У візерунках-доля непроста,
Душа на тіх сорочках України,
Що нині повторила шлях Христа.

Возхресне, і розквітне маком в полі,
Калиною забьється під вікном,
Так, іншої хотіли всі ми долі,
Та вкотре, боротьбу ведем зі злом.

І плаче рідна ненька Україна,
Дощем вогняні пекла полива,
Бо кожен день- то рідний син загинув,
Та  сильна вона, вільна, і ...жива!


Рецензии