Темрява

Оте передчуття біди
На серце впало так зненацька.
"...Більш не поїдемо туди"...
Не вірилось! Якого б батька?!
Спокійний ще автовокзал
Обволікав холодний смуток,
І все, що ти тоді сказав,
Все справдилось.
Ба навіть круто.
І навіть виросло в війну,
Якій вже ні кінця, ні краю.
Наслало небо сатану
За гріх який, клянусь, не знаю.
Навздогадки, мабуть за те,
Що в душах виросла байдужість.
За те терпіння несвяте,
Яке дозволило паплюжить
Усе, що було дорогим,
Що було цінністю і суттю.
І зникло світло разом з ним.
І жить - минулим та майбутнім.


Рецензии
Усе, що було дорогим,
Вiйни рвуть iкла...
I зникло свiтло разом з тим,
I зникло свiтло...

Здравствуйте, Валентина! Как-то так...

С искренним уважением и наилучшими пожеланиями,

Владимир Кусков   21.05.2022 13:54     Заявить о нарушении
Все буде добре,
Все буде СВІТЛО.
Доживем.
В.

Валентина Козаченко   21.05.2022 16:47   Заявить о нарушении