за мотивами 36-го
Дві протилежності єднають сутність.
Звичайно лиш тягар своїх невдач
несуть порізно, без присутніх.
Любові дві народжують одне.
Два полюси єднає примусово
кохання вісь, доки не стане зле,
доки один до одного: - Любово...
Дивитись в очі, аби помічать
у відповідь очей твоїх незжурність,
аби хула любові, як печать,
не зрадила ні трепет губ, ні чулість.
Віддай останнє із своїх крамниць -
та збережи лише кохання міць.
Свидетельство о публикации №122051707829