Батырай. Пусть сожжёт наша любовь... - Ихь арайиъ

УЬМРАН БАТИРАЙ

             ***
Ихь арайиъ айи гур
Гъит убгри аьшкьнан цIилан -
Ухьу сар-сариз рякъюз,
Улар за гъапIси, дишла.

Ихь гужли гьиссари гъит
Саб апIри дагълар-дерйир -
Дишлади ухьуз ебхьуз
Сар-сариз кIури айиб.

Табасаран чIалназ илтIибкIур Эльмира Аьшурбегова



ОМАРЛА БАТЫРАЙ

              * * *
Пусть сожжет наша любовь
Между нами перевал,
Чтоб, едва подняв глаза,
Нам друг друга увидать.

 Пусть сравняет наша страсть
И ущелья и хребты,
Чтоб, едва заговорив,
Нам друг друга услыхать.


Рецензии