Мое бесконечное бремя - авторское

На землю пролився дощ
Із перших травневих хмар.
Скажи, куди ти йдеш,
Мій нескінченний тягар?

Скажи мені, звідки приходиш?
Але не кажи куди.
Ти знаєш, з розуму зводиш
І снишся мені, як завжди.

І дні мої поволі тануть,
Як небо в зефірі хмар.
І голос мене твій дурманить,
Мій нескінченний тягар.

***

На землю пролился дождь
Сквозь облака и время.
Скажи мне, куда идешь,
Мое бесконечное бремя?

Скажи мне, откуда приходишь,
Но нЕ говори куда.
Ты знаешь, с ума меня сводишь
Приходишь ко мне в моих снах.

И дни мои медленно тают,
Едва уловимые ветром.
И голос меня твой дурманит,
Мое бесконечное бремя.


Рецензии