Весняний вiтер

Ви, мов вітер весняний,
Причаїлись в моїх снах.
Погляд ваш живе в мені
Вдома, та й в чужих містах.

Тиха музика алей,
Береги німих річок
І незайманість лілей
Сутінкових пелюсток...

Все живе, мов зорепад,
І вогненні почуття
Свій наводять в серці лад
У буремний час життя.

Знаю, з різних ми світів,
Але з потягом до знань
Я крокую по житті
Серед мрій, серед бажань.


Рецензии