Сагъаес...
Ам алы дидинаег фаекаены дае кой.
Стъалытае арвыл ныв каенынц дае ном.
Маей бады аенкъардгаенгае арвы каерон.
Аермаестдаер мае фынмае аербацаеуыс ды.
Дае фаелмаен цаестаенгас мае заердыл лаеууы.
Аедзух дае фаеагурын адаемы хсаен..
Цаемае дае мае уды? Аез сагъаесы даен...
Свидетельство о публикации №122051405110