O ka as pas tuos ubagus veiksiu

1936 metais mano mama su mociute ant Sirvintos tilto, salia Kudirkos Naumiescio, susitiko su savo pusesere is Vokietijos. Pusesere, i klausima, ar nenori sugryzti i Lietuva, atsake: - O ka as pas tuos ubagus veiksiu?


Рецензии