Счастье рядом

Щастя поруч.

Мій Боже, скільки в цьому світі марноти…
Живемо ми свій вік, в якихось перегонах,
Ось поруч, щось шепочуть квіточки,
Роса мов діаманти, в павутинні тонким,

Як лебединий пух, тендітність  білих хмар.
Немов яскрава казка, падає на воду,
І всесвітом керує, Божа милість та любов,
Красу, дарує нам з тобою, матінка природа.

Якби, на замість синтетичних ліків нам,
Світання  зустрічати  Добрий лікар прописав,
Поназбирати оберемки лікувальних трав,
Умитися лишень джерельною водою,

Почути ранком не «попсу» а спів птахів,
Тоді з природою в симфонії одній з тобою,
Душа торкається, до Вічних Божих слів…
І розуміеш ти, що живемо лиш Божою любов'ю

Автор Широков А. А. 12,05, 2022 г Киев Украина.


Рецензии
О он ещё и на украинском языке пишет ващще признал

Алексей Алексеев4   13.05.2022 23:52     Заявить о нарушении