Таких як я ще не було..

Таких як я ще не було,
Ти говорила, що вважала не існує,
І я не знав що є твоє тепло,.
Чому мені його не подаруешь?

Ти не зустрінеш більш таких як "я",
Чи був чи не був, поміж очі ..
Така от намальована сім'я
Де ти втікла від себе напорочив.

Що губиш дні, в печалі без війни,.
Що ти втрачаєш те, чого немає,
А я лише хотів, відчути дні,
Твоєї зрілості,.а ти .."ми поспішали".

Я не чекав тебе в житті,
Прийшла - пішла, що далі?
Чи випригнув з вікна,тоді
Отримала свої медалі?!

Таких як я ще не було..


Рецензии