Грымыть дэсь з видсвитом полынный пруг
Джмелі гудуть, буяє все навкруг,
Бузковий дух весь двір у себе вкутав...
Немає радості – одна покута,
Гримить десь з відсвітом полинний пруг.
Диск Місяця сумує межи хмар,
Його тривожать сплески на Планеті,
Бо ж одна одну чують у дуеті –
Окрім лісів ще піддає щось жар?
Природа ж бо терплячіша людей,
Та часто і її вони дивують,
Під наглядом Небес, а все "пустують" –
Коли ж розрада вже до них прийдЕ?
10 травня 2022р.
Свидетельство о публикации №122051005279