Не летiть сюди, лелеки...

Не летіть сюди , лелеки…
Бережіть свої крилята,
Тут війна…та небезпека,
Україна розіп`ята…

Тут лютує клятий ворог,
Неньку біс палить, катує,
Діти плачуть тут на сполох,
Все ракетами шматує…

Не летіть сюди , лелеки,
Десь знайдіть собі притулок,
Щоб і ріки і смереки,
Миру  тихий  поцілунок…

Прилітайте , коли  вбивці
Усі  стануть  чорним пилом,
Ми посієм  чорнобривці
Всім Героям на могили…

Прокурличете їм  пісню
Про незламну Україну,
Про могутню , живописну,
Та міцну , рясну калину.

Прилітайте , коли в полі
Ниви всі зазеленіють,
Коли  тихі, ясні зорі
В мирнім небі зарясніють…

Прилітайте  в Україну
Сильну , мирну, нездоланну!
Вас весна теплом  зустріне
На землі обетованній…


Рецензии
СКОРО І ПІСНЯ НАША!!!

Мария Головко   18.04.2023 01:59     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.