Хай живе та процвiта

Жива, щаслива та невпинна!
Вона - ріка, вона - вогонь.
Славетна люба Україна
Вона -є ми, тепло долонь…

Вона в деревах, що шепочуть,
В землі родючій, в кропиві.
Вона цвіркун - вона цвіркоче.
Вона у неба синиві.

Вона малює краєвиди.
Несеться навкруги стріла:
То думка лиш єдина плине
«Країна-ненька, я твоя».


Рецензии