Кабынмасын утнын, ян, алары...
Тагын бер ел уелып артта калды,
Ил бэхетен куреп яшэгэнгэ
Кахарманнар, рэхмэт сезгэ тагы!!!
Шокер, буген иректэ яшибез,
Тик тозэлми сугыш яралары.
Дошман хаман тешен кайрый илгэ:
Кабынмасын утнын, ян,алары!!!!
Яшэу матур, бэхетлебез буген,
Тирэ-юньнэр, шэхэр матур язгы!
Лэкин чик буенда сугыш бара:
Килэчэктэ Раббым нилэр язды...
Кабынмасын утнын, ян,алары!!!
9 Май, 2022 ел.
Свидетельство о публикации №122051001980