День Перемоги

 День Перемоги був і буде в наших душах.
 День Перемоги. Він не зникне, бо живий.
 Дідів та прадідів священний подвиг мужній
 Ми пронесемо через пам'ять наших днів.

 Свічу запалимо за тих, хто вже не з нами.
 І не забудемо ніколи травня мир:
 "Перемогли ми. Прокидайтесь, рідна мамо.
 З війни вернувся захисник і любий син".

 День Перемоги. Він залишиться у фільмах.
 День Перемоги. Він у спогадах, в думках.
 На фотокартці молодий солдат, хлопчина.
 За мирне небо він хоробро воював.

 Дев'яте травня не піде ніколи в
вічність.
 Цей день священний буде символом весни.
 Ми ветеранів не забудемо в обличчя.
 Ми переможемо за всіх у цій війні.

 09. 05. 2022.


Рецензии