Пошун ту ман...

Пошун ту ман,со мэ пхэнава,
Пошун ту ман,мангав,пошун,
А мэ пхэнава,со камама
И битыро мэ надживава,
Пхэнав тукэ ещё одно,
Со мэ кана на екджино.

Пошун ту ман мири камлы,
Ту на явэса екджины,
Пошун ту ман,мангав,пошун,
Со мэ екха лишь тут камама,
Про жизнь тукэ мэ роспхэнава,
Со мангэ битыро пхаро,
Мэ надживава битыро.


Рецензии