TE VOI IUBI

         06.05.2022 год.
          K A U N A S
         L I E T U V A
            (Mold)
Luna palida pare,departarea ma doare
Si imi curma adinc inima,

Tulburari si cadente,ma apasa tristetea,
Mult mi-e dor,ce mai faci draga mea?

Gindul imi zboara c-a vantul,
Nu m-ajuta nici cantul,sa-mi ogoi inima.

Inalbita mii timpla,n-am uitat juramantul,
Nici amorul mister draga mea

Eu te iubesc cum te-am iubit,
Nu te-am uitat,nici nam de gand.

Te chem in noapte si in zi,
Doar cat traiesc te voi iubi.

In a noptii tacere,fara-a ta mingiere,
Sant strain, fara dragostea ta.

Dorul nu ma asculta si pornesc c-a nalucul,
La casuta cu flori de nea.

Esi te rog pana afara sa-mi impac inimioara,
Cu un dulce sarut,apasat.

C-a atunci,prima oara,la fereastra din gara,
Esti a mea,te iubesc fara sat.


Рецензии