Diminuendo

Drastically or slowly
Intentionally or by chance,
Musically or chaotically
Internally or explicitly
Neutrally or immersively
United or divided,
Emotional or nonchalant
Nocturnally or daily
Doves or eagles
Oversee or ignore....


*  *  *

Your voice slowly fading away


Рецензии