You are my heart whisper

You are my heart whisper,
I am your despair.
Nobody is listening,
Nobody does care.

The world is full of fears,
The soul is aching badly.
Love never disappears,
It strengthens us inwardly.

What does really matter?
Warmth in our heart beat.
What is for us better?
Enjoy the moment love sweet.


Рецензии