Це почалось через...

Слухай, а як щодо невеличкої змови?

Хіба не ти та я - глибинна держава та сон у сні?

Визнаємо себе винними в падінні Вавилонської вежі,
Розвалі Римської імперії
і так далі,

І з кожним гріхом спокута легшатиме,
Аж поки не дістанемося раю...

Ти не встиг мене спитати, що для мене рай.
Добре, оскільки ми вже відстраждали, поглянь на ці полиці  -

Бажаю, аби в такому чудовому вигляді з наших друзів
Був надрукований кожен.

І опоненти хай друкуються також. Ми - не вони, вірно?

Отож, потім я взагалі кидаю закохуватись та починаю бачити крізь стіни.

Ще ми створимо нову валюту, напишемо нові закони,

Історію змінимо вже самим фактом своєї присутності...

Жодної конкретики?


Ти дивишся то в свій смартфон,

То на білборд з моделлю...

А я могла б створити для тебе рай.


Рецензии