Психея

Слова, мелодія, виконання - Бруна.
1.05.2022.
Пісню у виконанні автора можна послухати тут:
https://www.youtube.com/watch?v=fkSpqQ7aAkM&ab

1к.
Ось лежить дорога
І за світ-пороги
Йде душа-небога -
У небокрай.
Вітер дме у сурми,
Дощ зриває струни,
Щем луна відлунням,
Пісню співа.

ПРИСПІВ
Я читаю життя
на сторінках буття
дивне передчуття –
я не я, я Твоя
Безіменная мить,
сполох серед століть,
що до Тебе летить
крізь життя… 2 раза

Я Твоя безіменная мить,
Я Твій сполох серед століть.
Я до Тебе лечу, щоб себе відтворить
У Тобі, і для того моє життя, моє буття.
Я Психея Твоя.


Рецензии