Новосёл

  Мысли будто-б
 возыгрались
 
  Ты - почти
Невеста мне    !

 Гладить чордными
ночами
  бирюзовый мех

 Очи
 с шеей
взять руками

 слабо
 придушить

 - А Тебе-б понравилось
 так сразу
   Бесконечно жить       ?


Рецензии