Такие дела Украина...

ТАКІ СПРАВИ УКРАЇНО

Позакривалися заводи, вже і не працюють,
Наші славні українці, по світах мандрують.
Їде Віра, аж до Риму - панам ноги мити,
Бо ж на рідній Україні, нема де заробити.

Славко, їде до Росії Москву будувати,
Щоб у ненці Україні, дітей прогодувати,
А Марійка у Мадриді вже живе з іспанцем,
Просить мужа-Прости Грицю будь мені коханцем!

А Оксанці, у Берліні  тілом торгувати,
Бо хочеться їй дуже,Мерседеса мати.
Порозбігалися всі селяни, бакси заробляти,
Поля ж неньки України, нема кому і орати.

А лани всі українські поросли травою,
Бо харчуемось ми нині-польською лапшою,
Пьем фарбовану горілку, а нам кажуть-Бренді,
Замість власної  одежі, ходим в секонд-хенді,

З нас деруть страшні тарифи лихії хазари,
Замість фабрик та заводів, будують базари,
Бо не вигідно від нині, добре працювати,
Вигідніше олігархам красти ї продавати.

А без грошей, в Україні, не вчать, не лікують,
Лікар нині:  на подачках, хворі жебракують.
Україну сплюндрували наші депутати,
Ті брехливі зелененькі, ї срані демократи,

Продають вночі державу нишком від народу,
Закордонним аферистам з заходу, та сходу.
А як вибори на носі, то всі галасують,
Себе хвалять аж до неба і блоки формують,

Наплодили сотню партій, сваряться до  згуби,
А це просто різних кланів, політичні клуби.
Пробудіться українці, беріть владу в руки,
Милості ви не чекайте, матимете муки!

Не чекайте долі з неба бо її не буде,
Та пострілу із "Аврори" вам вже не почути,
Захищайте права свої, кожний та всі разом,
Щоби кров нам не смоктала, усяка зараза.

Щоби була чесна  влада а не торбохвати,
Досить всяких іноземців хлібом годувати.
Досить вже американцям, тут хазяйнувати,
Англосаксам та полякам влади не давати,
------------------------------------
Пам’ятайте іноземці та всякі чужинці,
Владу мають в Україні тільки українці!


СТИХ не мой нашел в интернете немного подправил и выложил.
Широков А. А. 30, 04, 2022 г Киев Украина.


Рецензии
Тема-то конечно, злободневная...Да...только мозги Украине бы подправить, а то стала "Салорейхом")) А как Вы относитесь к знакам препинания?))

Светлана Зоревая   01.05.2022 08:28     Заявить о нарушении