Офiцiйнiсть

Згадаю погляд ваш прицільний -
Та пломенію вся одразу,
І серед офісних гліциній
Тремтять нестримні ноти джазу.
 
Життя - феєрія пригоди,
Ми в ньому ніби іноземці.
Колись вам стане у нагоді
Моє просте та чисте серце.
 
Життя - вершина досконалих
Неперевершених історій,
І хочу знову нагадати
Про теплий Південь, пристрасть моря
 
І всі неспівані сонети...
Там, де є ви - імпровізацій
Лунають чисті феєрверки
Розхристаних реверберацій.
 
І аберації сумління,
І дошка з крейдою поволі
Долають осяйне тяжіння
Складних рівнянь чужої долі.
 
Ви сніться, мов весняні барви,
Мов гра на ритм бажань таємних...
В палаці неба всі вітання
Нам вже підписані. Об'ємні
 
Томи небачених інструкцій
До наших душ. Boa constrictor
С сумних садах, де сновидіння
Серед романтики настурцій
 
Розкинеться значною тінню...
 
* 2 N.

** quasimente un gioco nell' nostro camino existenziale


Рецензии