Звернення до Кобзаря
Шукати щастя-долі йдуть до чужинців діти?
Немає в них бажання порядкувать оселю,
Та зберегти нащадкам свою родючу землю.
Де ж взяти тії ліки, щоб душі врятувати,
Чи спокій гарантують лише одні… гармати?
Свидетельство о публикации №122043003733