***
А ми більш ніколи не будемо з ним безтурботні.
І те, що не знищує, робить багато сильніше.
Закриють нам янголи небо від жаху безодні.
Нам Світ допоможе. Це буде, як іспит на стійкість.
Щоб не існувала нелюдяність та малодушність.
Хоч буде хитатися мир, відчуваючи крихкість,
Ми з серця уламків складемо надію та мужність.
Всі діти дорослими стали у весну розп'яту.
Всі матері Бога благають за мир в Україні.
Сам Бог відчиняє нам брами на небі дев'ятом
Для тих, хто загинув за волю свою солов'їну.
А вы никогда не отмоетесь, Каина внуки
И кровь украинцев на вашей останется рати.
Семи поколениям будут отрублены руки,
Чтоб зависти не было чем убивать, или грабить.
Семи поколениям будет аукаться горе,
Которое сеяли вы в чернозём Украины.
И ваше молчание станет клеймом и позором
За то, что прогнули под ложь свои души и спины.
За трусость и подлость, за сотни поломанных судеб
За то, что насилуя мать на глазах у детишек,
Вы прокляли Жизнь. Это вас неизбежно погубит.
Життя більш ніколи не буде таким, як раніше!
Олена Жажкова.
29.04.2022.
Свидетельство о публикации №122042905880