Зоря магiв

Є поезія в кожній хвилині,
В кожнім ритмі вирує любов.
Таємниця є в кожній долині,
І туди ми покликані знов.

Наші сфери такі неозорі,
Наші долі такі молоді,
Таємниці всі наші в фаворі
У глибин загадкових води.

І вогненно-ідейне багаття,
І глибини земних пелюсток,
І повітряно-свіже латаття,
І сильфіди політ між лапок -

Все вкривають невидимі зорі,
Золоті та щасливі слова.
Будь таємно й відкрито зі мною,
Наша радість у світі жива.

Будь у кожнім моменті мов іскра,
Будь мов відгомін дивних імен,
Будь складним, осяйним та барвистим
На шляху до гармонії сцен.


Рецензии