Коли, коли... Його ж ще не дороблено!

24 августа 2001, 17 ноября 2008, 29042022 1301

 
   Из разговора пары голубей в постели.
 
   - Родишь - к какому?
   - Ти сперше скінчи, одоробло*!
 
   ***
 
   Коли, коли... Його ж ще не дороблено!
 
 
   Рог изобилия! "К какому" - будешь полон
 
   Концептуально новым волшебством?
 
 
   * Тюхтій, телепень, одоробло та ін. - слова, що використовуються для позначення вайлуватої, неповороткої й не надто розумної людини.




Рецензии